| Over ons  | Proefvragen  | Hoe werkt het ?  | De quiz

Spelregels Nationale Belastingquiz 2014

Deze spelregels zijn van toepassing op de Nationale Belastingquiz 2014, een co-productie van Fiscanet en Fiscaal up to Date.

Deelname

Deelname aan de Nationale Belastingquiz 2014 is gratis.

Voorwaarden deelname

Voor deelname dient u een geldig e-mailadres en persoonsgegevens in te vullen.

Privacy statement

Deelname geschiedt onder uw eigen naam en/of kantoornaam, maar kan ook anoniem onder een alias. Informatie wordt niet aan derden beschikbaar gesteld. Van elke weekwinnaar en van de eerste drie personen in het eindklassement worden wel de échte namen gepubliceerd.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van functionele cookies.

Meedingen naar de hoofdprijs

Om mee te dingen naar de hoofdprijs ‘Winnaar van de Nationale Belastingquiz 2014’ beantwoordt u gedurende 10 weken 10 actuele belastingvragen op www.nationalebelastingquiz.nl. De 10 vragen worden wekelijks op maandag op de site geplaatst en de vragen dienen steeds vóór vrijdag 16.00 uur te worden beantwoord. Elke deelnemer krijgt per e-mail een herinnering om de quizvragen te beantwoorden. U dient minstens 8 weken deel te nemen, maar 10 keer meedoen, vergroot wel uw kansen in het eindklassement.

Winnaar van de week

Los van het algemeen klassement wordt wekelijks de winnaar van de week bekendgemaakt. Deze ontvangt een leuke verrassing.

Klassement

De juiste antwoorden worden iedere vrijdagmiddag om 18.00 uur bekendgemaakt op de site www.nationalebelastingquiz.nl. Het algemeen klassement wordt dan ook bijgewerkt.

Aan het eind van de 10 weken ontvangen de nummers 1, 2 en 3 van het klassement een gouden, zilveren en bronzen oorkonde die feestelijk wordt uitgereikt in het internationaal perscentrum Nieuwspoort te Den Haag.

De aanwijzing van de eindwinnaar en de winnaar van de week geschiedt op basis van de beste prestatie.

Bij gelijke prestaties is de uiteindelijke winnaar degene die de vragen in de kortste tijd heeft beantwoord.

Uitslag

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De weekwinnaars worden na iedere wekelijkse quizronde per e-mail op de hoogte gesteld.

Iedere deelnemer kan per quizronde slechts één keer deelnemen.

Aansprakelijkheid

Fiscanet en Fiscaal up to Date zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade in welke vorm dan ook door het deelnemen aan de Nationale Belastingquiz 2014.

Vragen

 

Neem voor vragen over de Nationale Belastingquiz 2014 contact op via info@nationalebelastingquiz.nl